Chat with us, powered by LiveChat
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Ergohuman - proč si u nás vybrat verzi  ELITE?

Ergohuman - proč si u nás vybrat verzi ELITE?

Během rozhovorů se zákazníky je často kladena otázka, v čem se liší verze křesel Ergohuman „ELITE". Rozhodli jsme se pro Vás připravit krátké, ale obsáhlé shrnutí, které plně vystihuje rozdíly mezi klasickou verzí, kterou lze najít na mezinárodních trzích a námi nabízenou verzi "ELITE".

Je potřeba zdůraznit, že všechna křesla Ergohuman dostupná v našem eshopu jsou verze Elite. Pro Vaše pohodlí a bezpečnost se na křesla Ergohuman zakoupená na ezidle.cz vztahuje 5letá záruka poskytovaná v systému door-to-door. Funkce křesel a vlastnosti čalounění jsou podrobně popsány na produktové kartě každého výrobku - také naši specialisté z oddělení zákaznické podpory rádi zodpoví všechny Vaše dotazy.

Rovněž Vám doporučujeme vytvořit si křeslo dle Vaší vlastní barevné konfigurace. U křesel Ergohuman Color máme na výběr širokou škálu barev síťoviny a také barev a typů potahů, kterými je čalouněn sedák. 

Dále nabízíme nákup křesla v sadě s podnožkou a podstavcem pro práci s notebookem. Přímé odkazy na tyto produkty jsou uvedeny níže.


                                                                                                                                        

© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top