Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: Zavřeno
Nová generace Ergohuman 2 - kancelářská křesla s technologickou novinkou v kancelářském průmyslu

Nová generace Ergohuman 2 - kancelářská křesla s technologickou novinkou v kancelářském průmyslu

Moderní kanceláře jsou stále častěji vybaveny technologicky vyspělými zařízeními, která usnadňují práci a zlepšují její efektivitu. Jednou z posledních novinek v kancelářském průmyslu je nová generace nejprodávanějších křesel Ergohuman, která mohou výrazně změnit způsob naší práce.

Co je chytré kancelářské křeslo?

Inteligentní kancelářská křesla Ergohuman 2 jsou moderním řešením, které umožňuje maximální přizpůsobení sedáku individuálním potřebám uživatele. Díky technologicky vyspělým mechanismům poskytuje židle maximální komfort a pohodlí při práci a také minimalizuje bolest a svalové napětí. Začlenění chytrých kancelářských křesel může výrazně zlepšit efektivitu a kvalitu práce a také přispět ke zlepšení zdraví a pohody zaměstnanců.

czym jest inteligentny fotel biurowy

Ergonomické vlastnosti křesla Ergohuman 2 jsou velmi pokročilé. Možnost nastavení výšky sedáku je standní, ale tato židle nabízí mnohem více. Ergonomická křesla se svým synchronním mechanismem přizpůsobují pohybům těla a zajišťují tak maximální pohodlí při práci. Funkce zámku synchronního mechanismu navíc umožňuje uzamčení polohy sedadla, což umožňuje stabilitu a pohodlí při různých činnostech.

Moderní design Ergohuman 2 Elite je kombinací elegantního provedení a funkčnosti. Křeslo je vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, jeho konstrukce je odolná proti poškození. 
Díky esteticky propracovanému vzhledu se křeslo hodí jak do tradičních tak i do moderních kanceláří.

Kancelářské křeslo Ergohuman 2 – objevte celou kolekci

Židle Ergohuman je jednou z nejoblíbenějších kancelářských židlí na trhu. K dispozici jsou tři úrovně výbavy druhé generace: Basic, Elite i Luxury. Každá z těchto verzí se liší nejen vzhledem, ale také ergonomickými funkcemi a samozřejmě cenou. Podle vašich potřeb si můžete vybrat křeslo, které bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům.

Ergohuman 2 Basic

Verze Ergohuman 2 Basic je nejzákladnější, ale stále nabízí mnoho pokročilých výhod. Má moderní vzhled, synchronní mechanismus, který umožňuje nastavit úhel sedáku a opěradla. Zádová opěrka je také nastavitelná, což poskytuje dostatečnou oporu zad pro vysoké i nízké uživatele. Tato verze je ideální pro lidi, kteří hledají špičkovou ergonomickou židli, ale za dostupnou cenu.

fotel biurowy ergohuman 2 basic bs black

Ergohuman 2 Elite

Verze Ergohuman 2 Elite přináší pokročilejší funkce, které ocení zejména lidé, kteří většinu dne pracují u počítače. Křeslo má negativní úhel sedáku a opěradla, což umožňuje zachovat správné držení těla i při naklonění ke klávesnici. Verze Elite nabízí také ergonomické 5D područky s inovativní, 8-stupňovou funkcí ohýbání přední části područky, která zaručuje podporu předloktí při používání telefonu, hraní na konzoli nebo čtení knihy. Verzi Elite lze navíc obohatit o výklopnou podnožku nebo funkční ramínko na šaty.

 

 

fotel biurowy ergohuman 2 elite gs pink

Ergohuman 2 Luxury

Verze Ergohuman 2 Luxury nás zavádí do světa „SMART“ řešení. Bezdrátové ovládání které je esteticky skryté v loketní opěrce umožňuje nastavení výšky sedáku a blokování synchronního mechanismu Drift Tilt. Bezdrátové ovládání umístěné v loketní opěrce je skutečnou revolucí v nábytkářském průmyslu. Díky tomuto řešení může uživatel křesla plně ovládat nastavení sedáku, aniž by přerušoval práci a ztrácel čas hledáním tlačítek. Všechny funkce se ovládají  tlačítky, která jsou vhodně umístěna tak, aby je uživatel snadno našel a obsluhoval.

bezprzewodowe sterowanie fotela ergohuman 2 luxury

Důležitou věcí, kterou je třeba poznamenat, je funkce zapamatování polohy maximálního sklonu opěradla, která umožňuje přizpůsobit křeslo individuálním potřebám, což dále zvyšuje komfort používání. Verze Luxury se navíc vyznačuje hliníkovou povrchovou úpravou zkosntrukce, díky které se její vzhled stal ještě prestižnějším.

fotel biurowy ergohuman 2 luxury bs grey

Ergohuman 2 Luxury je kombinací vysoce kvalitních materiálů s moderním designem a funkcemi, které umožňují maximální přizpůsobení nastavení, přizpůsobené individuálním potřebám uživatele.

Závěrem lze říci, že výběr mezi verzemi Basic, Elite a Luxury závisí na potřebách a preferencích uživatele. Všechny tři verze židle Ergohuman 2 jsou ergonomické a poskytují adekvátní oporu tělu při dlouhé práci u počítače. Verze Luxury však zavádí nejnovější technologie a funkce, díky čemuž je ideální pro lidi, kteří oceňují nejvyšší kvalitu a komfort práce.

Moderní kancelářská křesla Ergohuman 2 jsou perfektním řešením pro lidi, kteří oceňují pohodlí, funkčnost a inovativní řešení. Ergonomické funkce křesla umožňují přizpůsobit nastavení individuálním potřebám uživatele, což se promítá do komfortu a efektivity práce. Díky estetickému designu se křeslo perfektně hodí do každé kanceláře a dodává mu nejen funkčnost, ale také stylový vzhled. S Ergohuman 2 Elite zavedete do své kanceláře technologickou novinku, která jistě přispěje ke zkvalitnění vaší práce a života.

 

Sledujte nás pozorně – přihlaste se k odběru newsletteru
a získejte 3 % na svůj první nákup!

 

Nenechte si ujít příležitost využít informace o nejnovějších akcích a novinkách.

 

Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite GS Black
17788 Kč
Barvy: Rám: světle šedý, síťovina: černá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-3 dny

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má šedý rám a černou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite GS Green
17788 Kč
Barvy: Rám: světle šedý, síťovina: zelená
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-3 dny

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má šedý rám a zelenou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Nejprodávanější
Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Basic BS Black
14590 Kč
Barvy: Síťovina: černá, konstrukce: černá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 15-20 dní

Ergohuman 2 Basic BS Black od značky Grospol je vylepšenou verzí předchozí generace křesel Ergohuman Basic a zároveň ekvivalentem pokročilých modelů Ergohuman 2 Elite a Ergohuman 2 Luxury za dostupnější cenu. Křeslo s celou řadou ergonomických funkcí!


Nejprodávanější
Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite BS Black
17491 Kč
Barvy: Rám: černý, síťovina: černá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 10-15 dní

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má černý rám a černou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite BS Grey
17491 Kč
Barvy: Rám: černý, síťovina: šedá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-3 dny

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má černý rám a šedou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite GS Grey
17788 Kč
Barvy: Rám: světle šedý, síťovina: šedá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-5 dní

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má šedý rám a šedou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Elite GS Pink
17788 Kč
Barvy: Rám: světle šedý, síťovina: růžová
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-3 dny

Nová generace ikonických židlí Ergohuman! Nabízený model má šedý rám a růžovou síťovinu. Ergohuman Elite 2 je zárukou zdravého sezení a pohodlí. Prozkoumejte všechny jeho funkce!


Kancelářské křeslo Ergohuman 2 Basic GS Grey
14819 Kč
Barvy: Síťovina: šedá, konstrukce: šedá
Materiál: Inovativní síťovina
Odeslání: 2-3 dny

Ergohuman 2 Basic GS Grey od značky Grospol je vylepšenou verzí předchozí generace křesel Ergohuman Basic a zároveň ekvivalentem pokročilých modelů Ergohuman 2 Elite a Ergohuman 2 Luxury za dostupnější cenu. Křeslo s celou řadou ergonomických funkcí!


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top