Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: Zavřeno
Nejlepší křeslo na krmení. Jaké si vybrat?

Nejlepší křeslo na kojení. Jaké si vybrat?

Budoucí rodiče se při zařizování pokojíčku pro novorozence často zaměřují na výběr základního nábytku jako je postýlka, komoda nebo přebalovací pult a často zapomínají pohodlné kojící křeslo. Často se jedná o kus nábytku, který je považován za zbytečnou vychytávku, protože miminko lze nakrmit prakticky kdekoli. Pohodlné křeslo na kojení je přitom vedle postýlky jedním z nejdůležitějších kusů nábytku v dětském pokoji - správně zvolené křeslo zaručí pohodlí, a klid i po několika hodinám v něm  stráveným .

Pohodlné křeslo na kojení

Pohodlí maminky při krmení miminka je tou nejdůležitější vlastností, kterou by ideální křeslo mělo mít. Děti rychle rostou, den za dnem přibývají na váze a sezení a vstávání s několika kilogramovou zátěží pro musí být pro maminku snadné a pohodlné. Pohodlné kojící křeslo by mělo poskytovat dostatečnou oporu páteři a hlavě,  by také mělo mít loketní opěrky, které budou užitečné jak při vstávání tak při sezení. Zde nabízíme křesla stylu Ušák, která jsou mimořádně módní a velmi pohodlná.

Ušák pro maminku

Ušák je křeslo, které dokonale vyhovuje potřebám maminek. Hluboký sedák, vysoké područky a zádová opěrka umožňují pohodlné přiložení miminka k prsu. Křeslo můžete koupit v setu s ladící podnožkou, která se postará o prokrvení nohou.

Set: Křeslo Ušák Chesterfield s taburetem

Křeslo "Ušák" Chesterfield s podnožkou

Houpací křeslo na kojení

Již dlouho víme, že houpání je jedním z nejlepších způsobů, jak utišit a uklidnit  plačící miminko. Zde se vám budou hodit kojící houpací křesla. Jediným rozdílem mezi klasickým Ušákem a houpacím křeslem jsou použité lyžiny místo typických nožiček, které křeslu dodají jemný houpavý pohyb. Funkce kolébky bude ideální pro chvilku relaxace i pro unavenou maminku.

Houpací křeslo Liberto 2

Houpací křeslo Liberto 2

Rozkládací kojící křeslo

Tento typ křesla bývá masivnější než klasické Ušáky, takže pokud máme větší prostor pro využití, bude skvělým řešením. Tento kus nábytku umožňuje zaklonit opěradlo a vysunout opěrku nohou, a také nastavit opěradlo do několika poloh: sed, polosed a leh. Je to skvělá volba, pokud potřebujete zůstat několik hodin vzhůru u dětské postýlky.

Křeslo Agustin

Křeslo Agustin 

Na co si dát při nákupu pozor?

Na to, zda bude křeslo praktické a pohodlné, má vliv několik faktorů:

  • Konstrukce –vysoká zádová opěrka přinese úlevu našim zádům a zajistí jim stabilní polohu. Područky vám umožní ulevit rukám, hluboký a široký sedák vám zase umožní sedět ve většině poloh.
  • Materiál sedáku/čalounění–můžeme si dovolit použít velurové nebo sametové čalounění, aniž bychom se museli bát, že se ušpiní. Rychlý technologický pokrok nám nyní dává možnost vybrat si vodoodpudivé a snadno čistitelné materiály.
  • Design – Kojící křeslo pro maminku časem přestane být jen křeslem na kojení a stane se z něj obyčejný kus nábytku, který najde uplatnění v obývacím pokoji nebo v dětském pokoji. Vyplatí se vsadit na model a barvu, která bude ladit se zbytkem interiéru.
  • Další funkce –podnožka, možnost houpání nebo rozkládání jen zvyšují komfort pro kojící maminky, měla by si tedy vybrat to, co jí bude nejvíce vyhovovat.

Kojící křeslo je jistě praktickým kusem nábytku, který zpříjemní kojení miminka a mamince poskytne vysoký komfort a pohodlí. Jedná se bezesporu o stylový doplněk, který lze využít i v budoucnu.

PŘEKVAPENÍ pro každou maminku! S kódem  MAMINKA máte slevu -5% na všechny Ušáky značky SNAP. Kód platí do 31.08.2023.  Využijte tuto skvělou nabídku !

 

Houpací křeslo Liberto 2
5882 Kč
Barvy: Rám: černá/přírodní barva , tkanina: krémová
Materiál: Rám: kov/dřevo, příjemná tkanina
Odeslání: 10-15 dní

Houpací křeslo Liberto je moderní styl spojený s maximálním komfortem při používání.


Křeslo Agustin
6776 Kč
Barvy: Šedá, béžová
Materiál: Odolný potah
Odeslání: 10-15 dní

Čalouněné křeslo příjemným potahem v šedé barvě. Funkce rozložení sedáku z hloubky 92 cm do 160 cm zajišťuje pohodlí při používání.


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" Chesterfield s taburetem
6647 - 8174 Kč
Barvy: látky: 71 druhů, nohy: 17 druhů
Materiál: 6 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Sada křesla "Ušák" s prošíváním Chesterfield a taburetu. Je to perfektní sada pro každého, kdo ocení pohodlí, eleganci a kvalitu. Taburet i křeslo jsou k dispozici v široké škále barev čalounění a moření. Dopřejte si maximální pohodlí!


Křeslo "Ušák" hladké s taburetem
6219 - 7746 Kč
Barvy: Více než 90 variant, 15 druhů dřeva
Materiál: 10 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Sestava křesla "Ušák" a taburetu s hladkým povrchem bez prošívání. Je to perfektní sada pro každého, kdo ocení pohodlí, eleganci a kvalitu. Taburet i křeslo jsou k dispozici v široké škále barev čalounění a moření. Dopřejte si maximální pohodlí!


Křeslo "Ušák" hladké, manšestrové 2-5 dnů
6164 Kč
Barvy: Opěradlo a sedadlo: béžová a šedá, nohy: světlý ořech
Materiál: Ontario 2 a Ontario 15
Odeslání: 2-5 dní

Elegantní křeslo "Ušák" pro volný čas s klasickou povrchovou úpravou. Skvěle se bude hodit do interiérů inspirovaných klasickým, minimalistickým a scandi stylem. Je k dispozici pro rychlé odeslání ve dvou barev barevných variantách. Přesvědčte se sami.


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top