Chat with us, powered by LiveChat
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Kovový nábytek - záruka bezpečného skladování

Kovový nábytek - záruka bezpečného skladování

#kancelář

Kovový nábytek se stal součástí společných šaten, kanceláři a společenských prostor. Nejčastěji jej najdeme ve fitness šatnách, u bazénu nebo v práci. Na výběr jsou skříňky na oblečení, notebooky a dokumenty. Každý z produktů je určen k bezpečnému uložení věcí, které jsou pro nás důležité, bez ohledu na to, zda se jedná o svrchní oděvy nebo firemní dokumenty.


Kovový nábytek ve společenských prostorech

Žádné společné prostory, tak jako žádná společnost se v dnešní době neobejdou bez šatny pro své návštěvníky nebo zaměstnance. Kovové šatní skříně se osvědčí tam, kde se počítá každý ušetřený metr prostoru, například ve školách, šatnách zaměstnanců a fitness klubech. Nejčastěji jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plechu, díky kterému jsou velice odolné. Nábytek značky Malow má také dveře navržené ve tvaru písmene „L“, takže se do jednoho modulu vejdou dvě samostatné komory. Dveře s perforací jsou navíc namontovány na vnitřních pantech, které z venčí nejsou vidět. Perforace zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu uvnitř skříňky. Oblečení, boty a jakékoliv další věci, které zůstanou uvnitř nábytku, jsou řádně zajištěny. Kovové šatní skříňky se uzavírají cylindrickým zámkem. Takže si můžeme být jisti, že Vaše oblečení a osobní věci jsou na správném místě.



Kartotékové skříňky - ideální pro firemní archivy

Každá kancelář produkuje mnoho dokumentů, takže je důležité, aby jste je měli kam uložit se snadným přístupem a zároveň, aby dokumenty byly v bezpečí. Užitečné jsou kartotéky, jejichž úkolem je ukládat důvěrné a soukromé dokumenty, složky, pořadače a soubory. Některé skříňky obdržely odpovídající certifikáty potvrzující jejich vysokou účinnost z hlediska bezpečnosti. Ty, které mají certifikát IMP, se doporučují tam, kde je vyžadována doložka o zachování důvěrnosti. Existují tři třídy výše uvedené certifikace:

  • A - dokumenty s názvem „důvěrné“,
  • B - dokumenty s názvem „tajné”,
  • C - dokumenty s názvem „přísně tajné”,.

S certifikátem IMP pracujeme spíše v případě trezorů. Ostatní kartotéky splňují požadavky na skladování dokumentů v souladu s aktuálním nařízením GDPR. Kovové skříně jsou proto v kanceláři nepostradatelným vybavením. Umožní Vám ve společný prostorech zajistit bezpečné uložení dokumentů díky zámku. A znovu se vrátíme k sortimentu značky Malow. Kartotékové skříně tohoto výrobce mají zásuvky s ochranou proti vypadnutí z pojezdu. Zásuvky jsou položeny na teleskopických pojezdech s dvojitým výsuvem. Výrobce se také postaral o možnost označení zásuvek. Díky tomu je práce jednodušší a šetří Váš čas.

Notebooky - informace, které je nutno chránit

Na závěr stojí za zmínku skříňky pro notebooky a tablety. Ano, ano, existují i ​​takové skříňky. Přenosné počítače jsou poměrně drahé vybavení, takže by měly být při odchodu zaměstnanců nebo školáků řádně zabezpečeny. Uchovávají se ve speciálních uzamykatelných skříních a tím jsou chráněny před poškozením, zničením nebo krádeží. Takový nábytek je vybaven zařízením pro nabíjení baterií nebo také bez něj. Uvnitř skříňky je namontována lišta s elektrickými zásuvkami pro připojení nabíječek. Jedná se o estetiku a funkčnost v jednom. 


Kovový nábytek je vybaven zámky, výstražnými systémy a dalšími mechanismy, které zajišťují bezpečné uložení předmětů uvnitř. Vícenásobná řešení ochrany nejsou na první pohled viditelná, možná kromě zámků, ale úspěšně plní svoji roli. 

© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top