Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Kancelářská křesla do menších pokojů

Kancelářská křesla do menších pokojů

V dnešní době, pokud to profesní povinnosti dovolí, se stále více lidí rozhoduje pro práci doma tzv. Home Office. Jsou však na to naše byty náležitě připraveny? Dokážeme si doma najít čas na práci, aniž bychom byli rozptylováni domácími pracemi, jako je večeře, oblíbený seriál nebo uklízení? Pamatujme na správné držení těla při práci u počítače a péči o naši páteř? Home Office je pro zaměstnance velkou výzvou, proto se vyplatí zajistit si potřebný komfort.

Příprava prostoru pro Home Office – proč je tak důležitá?


Občasné používání notebooku na klíně, nebo u kuchyňské linky na nepohodlné židli, pravděpodobně neovlivní nepříznivě stav naší páteře, ale pro každodenní práci by měl být vyhrazen alespoň malý - správně připravený „kancelářský“ prostor . Deska stolu ve správné výšce, pohodlná ergonomická židle, která při osmihodinové práci u počítače nezatěžuje páteř, a dobré osvětlení - to je základ. Správně připravený prostor pro Home Office je nejen pohodlím pro zaměstnance, ale také základem pracovního standardu, umožňující udržet rovnováhu mezi soukromým životem a pracovními povinnostmi.


Kancelářská židle Coco BS HD black


Domácí kancelářské prostory v malém bytě - rady


Problém najít samostatné místo pro práci se týká především lidí žijících v menších bytech. Máme-li obývací pokoj nebo ložnici, zajímavým řešením je výběr designových a nevšedních psacích stolů, které budou ladit s interiérovým designem pokoje a nebudou rušit domov a útulný interiér.


Psací stůl Scandinavia 100 cm szara


Pokud nemáme volné místo na umístění nového psacího stolu, využijme stávající nábytek. Dokonalým pomocníkem bude jídelní nebo kuchyňský stůl. Měli bychom však pamatovat na to, abychom z pracovního prostoru odstranili nepotřebné věci, které by nás mohly rozptylovat a také překážet v práci.

Ergonomická židle je základ


Každý z nás někdy pracoval na gauči s počítačem na klíně, seděl na lavici nebo na příliš nízké dřevěné kuchyňské židli. Takových pár hodin práce čas od času nepocítíme, ale pokud se to promění v náš každodenní život, nesprávná poloha těla se začne projevovat na našem zdraví v podobě bolestí zad, hlavy a krku. Pokud se rozhodneme pracovat z domu denně, nejlepším řešením bude výběr ergonomické kancelářské židle, která uleví naší páteři a výrazně zvýší komfort práce. Jsou na českém trhu k dispozici kancelářská křesla do malých bytů, která se stylově hodí k designu interiéru a hodí se také do malého prostoru? Samozřejmě! Naše návrhy naleznete níže:

Židle Nodi – kompaktní kancelářská židle s malými rozměry, podporující zdravé sezení. Vybaveno synchronním mechanismem, který umožňuje volné houpání v křesle. Má mnoho nastavení pro přizpůsobení individuálním potřebám uživatele – nastavitelné područky, hlavová opěrka, bederní profil a nastavení hloubky sedáku. Navíc je vybavena měkkými kolečky, aby se zabránilo možnému poškrábání dřevěné podlahy. Nodi je k dispozici v široké škále potahů, což umožňuje vybrat si látku ladící s interiérem bytu.

Křeslo Coco – kombinuje moderní design a řadu úprav pro přizpůsobení nastavení uživateli - síťovaná zádová opěrka, která se přizpůsobí tvaru zad, bederní profil, synchronní mechanismus, nastavitelné područky a hlavová opěrka. Velký výběr potahových látek na výběr.

Křeslo Moon Wood – stylová kancelářská židle s dřevěnou povrchovou úpravou opěráku a sedáku, vybavená mechanismem umožňujícím volné houpání a aretaci zvolené polohy sklonu opěradla. Nastavitelná výška opěradla a hloubka sedáku umožňují přizpůsobit židli výšce uživatele. Široká škála barev dřeva a potahových látek navíc umožňuje sladit křeslo s interiérem vašeho domova.

Kancelářské křeslo Team PLUS Chrome
5256 - 7050 Kč
Barvy: Více než 90 na výběr
Materiál: 9 typů
Odeslání: 2-3 dny

Skvělý poměr ceny a kvality! Ergonomické funkce, spousta barevných provedení, rychlé dodání. Prohlédněte si tuto nabídku. 


Kancelářská židle Coco WS
5078 - 6545 Kč
Barvy: až 103 variant
Materiál: 10 typů
Odeslání: 2-3 dny

Série kancelářských židlí a křesel Coco kombinuje skvělý design, řadu důležitých funkcí a přiměřenou cenu. Rychlá výroba, odolné potahy.


Kancelářská židle Coco WS HD
5399 - 6860 Kč
Barvy: 103 variant
Materiál: 10 typů
Odeslání: 2-3 dny

Série kancelářských židlí a křesel Coco kombinuje skvělý design, řadu důležitých funkcí a přiměřenou cenu. Rychlá výroba, odolné potahy.


Kancelářské křeslo Team PLUS HD W White
6112 - 7947 Kč
Barvy: Více než 90 variant
Materiál: 9 typů
Odeslání: 2-3 dny

Skvělý poměr ceny a kvality, vysoká ergonomie, elegantní design, připraveno k rychlé expedici. Nastavitelná opěrka hlavy, oboustranně čalouněné, profilované opěradlo a loketní opěrky ve dvou variantách. Prohlédněte si tuto nabídku!


Kancelářská židle Coco BS
4603 - 6266 Kč
Barvy: 103 variant
Materiál: 10 typů
Odeslání: 2-3 dny

Série kancelářských židlí a křesel Coco kombinuje skvělý design, řadu důležitých funkcí a přiměřenou cenu. Rychlá výroba, odolné potahy.


Nejprodávanější
Kancelářské křeslo Moon Wood
8879 - 10602 Kč
Barvy: 65 variant
Materiál: 7 typů
Odeslání: 2-5 dnů

Křeslo Moon Wood je další ztělesněním známé řady kancelářských křesel Moon od výrobce Grospol. Vyznačuje se dřevěnou povrchovou úpravou opěradla a sedáku. Použité dřevo je vysoce kvalitní buk. Dřevo je mořeno v jedné ze šesti dostupných barev.


Nejprodávanější
Kancelářské křeslo Team PLUS HD B Black
5690 - 7460 Kč
Barvy: Více než 90 variant
Materiál: 9 typů
Odeslání: 2-3 dny

Nastavitelná opěrka hlavy, oboustranně čalouněné a profilované opěradlo a nastavitelné loketní opěrky. Skvělá kvalita za dostupnou cenu. Připraveno k rychlému odeslání! Nakupujte ihned!


Nejprodávanější
Kancelářské křeslo Moon Wood AL1
11136 - 11873 Kč
Barvy: 90 variant
Materiál: 10 typů
Odeslání: 2-5 dnů

Exkluzivní kancelářské křeslo s pevnými hliníkovými područkami. Opěradlo a sedák jsou vyrobeny z vysoce kvalitního dřeva. Široký výběr látek a barev dřeva.


Kancelářská židle Nodi WS HD
5803 - 6112 Kč
Barvy: 90 variant
Materiál: 9 typů
Odeslání: 2-3 dny

Kancelářská židle Nodi s bílý rámem (W), opěradlo ze síťoviny (S), nastavitelná opěrka hlavy (HD). Skvělá kvalita, bezplatné doručení.


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top