Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Zapojte se do hry! Herní křesla jsou tady

Zapojte se do hry! Herní křesla jsou tady

Herní křesla se rychle dostala na trh kancelářských židlí a křesel, zejména díky velké oblibě mladší části populace. Upoutají oko každého díky svému nadčasovému vzhledu, často jsou názvy těchto křesel spojovány se známými počítačovými hrami. Náš internetový obchod Vám nabízí několik herních křesel ze své produkce, které dokonale konkurují zpracováním, ale i cenou, na trhu již nabízeným křeslům. S uvedením na trh jsme dlouhou dobu váhali. Proč?


Chuť nabídnout zákazníkům produkty, které jsou na té nejvyšší úrovni, znamená, že musíme otestovat každý model, který najdete v nabídce našeho eshopu eZidle.cz. Hledali jsme řešení, které nás ujistí, že nabízené produkty pro hráče budou bezpečné a zároveň pohodlné. Využili jsme více než 15 let zkušeností s prodejem židlí a křesel a několik let zkušeností ve výrobě tak, že jsme založili vlastní značku herních křesel G-Racer.


Jednotlivé části jsou podrobeny atestu a jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu a odolnost. Záruka door-to-door u nás není pouhým sloganem, je zárukou toho, že si vážíme svých zákazníků a dbáme o jejich pohodlí a spokojenost. Důraz je kladen od základů, pečlivě navrženého balení, přes speciální možnosti nastavení křesla z pohledu ergonomie až po možnost měkčených koleček pro tvrdé typy podlahových krytin. Abychom Vám zaručili ty nejlepší ceny, produkty můžete zakoupit pouze v našem internetovém obchodě. 


Herní židle v rámci naší nabídky lze rozdělit do 3 cenových kategorií. V první naleznete produkty, které jsou cenově výhodné. Jde o model Křeslo G-Racer 2 a G-Racer Basic. Jsou typická výrazným herním designem, vysoce kvalitní pěnou a odolnou eko-kůží.

          

Do druhé kategorie lze zařadit křesla, které jsou vybírány amatérskými hráči počítačových her, tzv. domácí hraní :) Základem jsou: nastavitelné loketní opěrky, nastavitelná výška hlavové a bederní opěrky, mechanismus Tilt pro pohodlné houpání se s možností nastavení křesla do vodorovné pozice. Doporučujeme Vám křesla G-Racer, G-Racer 4U, G-Racer Optimum, stejně jako herní křeslo G-Racer Premium, které je vybaveno opěrkou nohou, kterou lze vysunout ze spodní části křesla..


A poslední, nejlepší kategorií v rámci herních křesel, je skupina, ve které najdete křesla, která jsou vyvinuta na základě celosvětově uznávaných křesel mnoha producentů, kteří těží ze zkušeností, nabytých během jejich prodeje. Jde o herní varianty křesel Ergohuman a Pofit.


Jejich běžné provedení je dostupné v desítkách tisících domácností, institucích a firmách po celé Evropě. Oblíbená jsou tato křesla také v Japonsku a Spojených státech Amerických. Modely Ergohuman, stejně jako Pofit mají mnoho inovativních funkcí a možnosti nastavení. Doporučujeme Vám se seznámit s popisy u těchto produktů, kde se můžete v podrobnostech dočíst o tom, v čem jsou tato křesla tak výjimečná. U herních křesel G- Racer Ergohuman lze nastavit úhel sedáku, u modelů Pofit naleznete výjimečnou konstrukci, která evokuje lidskou páteř a je tak rozdělena na několik funkčních částí, které dokonale kopírují a podporují sezení uživatele. V neposlední řadě jsou tato křesla výjimečná svým designem. 


V našem zájmu je, aby všechna nabízená křesla byla připravena k co nejrychlejší expedici k Vám domů či do práce. Doručení je samozřejmě vždy zdarma, stejně jako vrácení produktu, pokud uznáte, že není dle Vašich představ. 

Na naši značku G-Racer klademe velký důraz a neustále ji rozvíjíme, tak abychom uspokojili Vaše potřeby.


Herní židle Ergohuman G-Racer Blue
16499 Kč
Barvy: modro - bílá
Materiál: Mikrovlákno
Odeslání: 10-15 dní

Židle Ergohuman G-Racer vytvořena pro HRÁČE. Inovativní, moderní, ergonomická herní židle vytvořena pro fanoušky her. Poskytne plnou oporu celé páteři, pažím a ramenům - úhel sklonu loketních opěr a nohou je nastavitelný. 


Herní židle G-Racer 2
2415 Kč
Barvy: 3 varianty
Materiál: eko-kůže
Odeslání: 2-3 dny

Herní židle pro hráče, dostupná ve třech nejmódnějších barvách: černá - modrá, černá - šedá, černá - červená. Rychlé dodání. Doprava zdarma! 


Nejprodávanější
Herní židle G-Racer Basic
2415 Kč
Barvy: modrá, červená, šedá
Materiál: eko-kůže
Odeslání: 2-3 dny

Herní židle pro hráče, dostupné ve třech nejmódnějších barvách: černá - modrá, černá - šedá, černá - červená. Rychlé dodání. Doprava zdarma! 


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top