Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Víc než herní židle

Víc než herní židle

V posledních letech jsou velmi populární hráčské židle, které jsou dostupné v několika velikostech, cenách, s různými úpravami a funkcemi.

Sedáky herních židlí jsou obvykle podobné se sedadly instalovanými ve sportovních automobilech - jde převážně o jejich tvar. Za zmínku také stojí, že tyto židle mají výraznější barvy.


Co je odlišuje? Proč taková popularita?

Nejdůležitější funkce, kterými jsou hrací židle vybaveny:

- jsou bohaté na ergonomické nastavení opěradla - opěradlo lze sklopit do ležící polohy,


- polštáře podporující páteř v bederní části - možnost, která zajišťuje, že křeslo je vhodné jak pro nižšího tak i pro vyššího uživatele,


- nastavitelné područky jsou nezbytným prvkem každého kancelářského křesla. Umožňují Vám správné podepření předloktí, lokte a ramen,



- opěrka na nohy, která se vysouvá z pod sedáku! Tento prvek umožňuje pohodlí a ergonomii při práci, hraní her na počítači ale i při odpočinku,


Připravili jsme pro Vás další modely ERGONOMICKÝCH HERNÍCH KŘESEL:

Pro ty, kteří oceňují pohodlí a spolehlivost během mnoha hodin intenzivní práce máme křesla Ergohuman G-Racer a Premium G-Racer. Jedná se o ikony v herních židlích. Pohodlné, odolné, kvalitně vyrobené s množstvím funkcí a úprav!


Dva modely herních židlí - Ergohuman G-Racer a Pofit G-Racer

Židle Ergohuman G-Racer má všechny důležité funkce, které jsou potřebné pro dlouhodobou práci u stolu. Kromě toho je vybavena funkcí nastavení područek (obrázek výše), takže je možné pohodlně hrát na telefonu nebo si číst knihu.

Pofit G-Racer má podobné funkce. Tento model je vyroben z prodyšné síťoviny. Má velkou, ergonomickou opěrku hlavy, která podpírá krk, ramena a hlavu, široké opěrky rukou s nastavitelným úhlem.

Dovolíme si říci, že se jedná o kosmickou technologii.

Herní židle naleznete na ezidle.cz

© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top