Chat with us, powered by LiveChat
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Výrazné vzory na tkaninách - ano nebo ne?

Výrazné vzory na tkaninách - ano nebo ne?

V časopisech o designu často vídáváme interiéry bytů, kde jsou použity dekorativní a výrazné vzory na tkaninách. Tento trend je velmi populární již několik sezón. V našich interiérech je však poměrně vzácný. A proč? Zdá se, že důvodem může být náš konzervativní styl. Raději upřednostňujeme tlumené barvy a výrazným vzorům se vyhýbáme. Máme pocit, že v interiéru by to vyznělo tzv.až moc a také máme pocit, že ne vždy umíme správně zkombinovat výrazné vzory, tkaniny a barvy. To je však mylný dojem, protože správně zvolené textury, vzory a materiály mohou vytvořit příjemný a zajímavý prostor v našem interiéru. Proto se nebojte kombinovat a s chutí do toho.

  

křeslo Chester od výrobce  Halmar

Ukažte svou kreativitu!

Tento slogan by nás měl provázet každým dnem. Pruhy, puntíky, květiny nebo ozdoby. Je toho tolik, že stojí za to popřemýšlet, co si vybrat. Chcete-li zdůraznit samotný charakter nábytku se vzorovanou tkaninou, např. klasické křeslo nebo křeslo typu ušák, pak určitě vybírejte větší vzory. Drobné vzory na takovém velkém povrchu prostě zaniknou. Pruhy, zejména černobílé, jsou mimořádně elegantní, dodávají sofistikovanost a styl. Je to také univerzální vzor, který se hodí do každé místnosti. Pruhy jsou stylem námořníků, glamour nebo retro stylu. Na polštářích zase vyniknou puntíky a květinové vzory. Jsou kontrastem k pohovce v tlumené barvě. Samozřejmě, musíte být trošku umírnění, stejně jako ve všem. Když už máme výrazné vzorované tapety, raději se vyhýbáme výrazným texturám na doplňcích či nábytku. 


křeslo Open výrobce Snap

Kromě toho, je zde i určitá geometrie

Můžeme kombinovat, vytvářet a nechat se inspirovat různým designem. Díky naší fantazií nabývá design interiéru jedinečný charakter. Pokud si nepřejete, aby se z Vaší jídelny stala džungle plná vzorů, uspořádejte do ní střídavě židle v univerzálních barvách a židle s originálním designem, jako například židli Falun s čalouněním, kterou navrhujeme.


židle Falun výrobce Snap


Nezapomeňte, že výrazné vzory na velkých plochách mohou opticky zmenšit místnost. Malé vzory jsou vhodné pro menší povrchy, například polštáře, lavicežidle.

I když výrazné vzory mohou někdy být problémem v kombinaci s jinými texturami, při uspořádání bytu využijte svou kreativitu vzory, které na textiliích oživí nebo zvýrazní daný prostor.


Židle Falun
2422 - 3015 Kč
Barvy: 61 variant, 15 barev dřeva
Materiál: 6 typů
Odeslání: 2-5 dnů

Židle ve skandinávském stylu vyrobená z bukové překližky, čalouněná potahem. Na výběr mnoho barev dřeva i potahů.


Křeslo Chester
6159 Kč
Barvy: Béžová, tmavě šedá 
Materiál: Lira, dřevo
Odeslání: 10-15 dní

Křeslo známé jako tzv. ušák s vysokým opěradlem, širokým sedákem a pohodlnými područkami. Je k dispozici v pěti barvách čalounění a ve třech barvách nohou. Toto křeslo přímo vyzývá k odpočinku po náročném dni.


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" hladké
5865 - 7062 Kč
Barvy: 71 druhů látek, 17 barev dřeva
Materiál: 7 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Klasické křeslo. Maximální komfort zaručuje vysoké opěradlo a široké loketní opěrky. Nabízený model nemá žádné prošívání. K dispozici v široké škále barevného provedení. Přesvědčte se, jak je pohodlné.


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" Chesterfield
6390 - 7587 Kč
Barvy: 71 druhů látky, 17 barev dřeva
Materiál: 6 druhů
Odeslání: 4-5 týdnů

Vynikající kvalita, mimořádný komfort, inovativní pěna, mnoho barevných variant. Verze Chesterfield s dekorativním opěradlem. Prohlédněte si naši nabídku!


Křeslo Open
2605 - 3670 Kč
Barvy: 87 variant, 15 barev dřeva
Materiál: 9 typů
Odeslání: 4-5 týdnů

Čalouněné křeslo s nadčasovým designem a pohodlným sedákem. K dispozici v široké škále barev. 


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top