Chat with us, powered by LiveChat
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Smart Move – inovativní funkce kancelářských židlí

Smart Move – inovativní funkce kancelářských židlí

Na trhu je velké množství kancelářských židlí a křesel. Některé mají pokročilá technologická řešení, jiné jsou o něco jednodušší. Pro osoby vysokého růstu však nabídka stále není tak atraktivní. Evropský výrobce kancelářských křesel - Grospol splnil očekávání zákazníků vytvořením křesel se systémem Smart Move, o kterém si za chvíli povíme něco bližšího.

Technologie ideální pro vysoké postavy

Na začátku probereme pojem Smart Move. Pod touto anglickou frází je jedinečná technologie a design opěradla i sedáku. Jeho jedinečnost spočívá v dynamickém pohybu opěradla, které okamžitě reaguje na pohyby uživatele v křesle. Důležité je, že páteř je podepřena po celé své délce nejen při práci, ale také při naklánění nebo šikmých pohybech, kde váha zad spočívá na pravé nebo levé části opěradla. Proto máme záruku opory i v případě, že židli používáme velmi často. Opěradlo a sedák jsou pokryty tzv. litou pěnou, která umožňuje správné dávkování její hustoty a pružnosti. To se napřímo promítá do pohodlí sezení a trvanlivosti produktu, a to i přes dynamickou práci sedáku a opěradla.



Křesla s mechanismem Smart Move

Smart

V této skupině zaujímá vedoucí pozici rodina křesel Smart s označením „W“ - s bílým rámem a područkami a „B“ - s černým rámem a područkami. Vzhledem k vysokému opěradlu (jedno z nejvyšších dostupných na trhu) se doporučují pro lidi s výškou 200 cm. Jako každé ergonomické kancelářské křeslo je i Smart vybaveno řadou důležitých funkcí. Za zmínku stojí možnost nastavení opěradla až do 5 cm. Při použití této funkce nemusíte ani vstávat ze svého křesla. Toto je výhoda, která se bude mnoha budoucím uživatelům líbit. Maximální výška opěradla je 80 cm.


A co sedák? Stává se, že když sedíte na křesle, můžete cítit tlak na stehnech. U křesel Smart žádný takový problém není. Křeslo má mechanismus s funkcí nastavení hloubky sedáku. Proto můžete nastavit vzdálenost mezi sedákem a opěradlem tak, abyste mohli křeslo pohodlně využívat. Zde je také rozsah nastavení až 5 cm.


    

Při přechodu na další model zmíníme také mechanismus synchronního pohybu LP11, kterým je Smart vybaven. Po uvolnění vybrané polohy opěradla se sklopí dozadu a sleduje pohyb zad uživatele. Tato synchronizace pohybů opěradla s pohyby sedáku umožňuje plynulé nastavení výšky, což je další plusový bod tohoto křesla.

Soul

Na židlích Soul naleznete také technologii Smart Move. Tyto modely jsou určeny pro konferenční místnosti, domácnosti a kanceláře. Ve srovnání s jinými výrobky se vyznačují prostorným sezením, díky kterému se na nich pohodlně sedí. Soul je velká skupina židlí a křesel s kovovou nebo dřevěnou základnou.



Vraťme se ale k podstatě tématu, které jsme si vybrali. Přestože Soul je židle jiného designu, byla také vybavena systémem Smart Move. Pružný, ale stabilní rám umožňuje dynamický pohyb opěradla a sedáku. Díky použité technologii podporují horní části židle páteř uživatele, i když je v pohybu. Dalo by se říci, že jde o akční reakci. Soul má menší rozsah pohybu opěradla než výše popsaný Smart. Je to důsledek kovového vyztužení této části konstrukce. A to vše pro ještě větší bezpečnost.

Systém Smart Move je inovativní technologie vyvinutá a implementovaná evropskou značkou Grospol. Křeslo Smart W a B i židle Soul jsou vybaveny touto funkcí, která usnadňuje používání nábytku, což zvyšuje komfort sezení, ale také ovlivňuje atraktivitu produktu. My jsme rozhodně pro zvýšení kvality a systém Smart Move je toho nejlepším příkladem.

Kancelářské křeslo Smart W
10528 - 13460 Kč
Barvy: 80 variant, 2 barvy kříže
Materiál: 7 typů
Odeslání: 2-3 dny

Kancelářské křeslo vyrobeno s inovativní technologii Smart Move! Díky vysokému opěradlu je tento model určen pro lidi s vysokým růstem. Elegantní design, řada funkcí a pohodlí - to jsou jednoznačné výhody prezentovaného křesla. 


Kancelářské křeslo Smart B
10003 - 12830 Kč
Barvy: 80 variant, 2 barvy kříže
Materiál: 7 typů
Odeslání: 2-3 dny

Kancelářské křeslo vyrobeno s inovativní technologii Smart Move! Díky vysokému opěradlu je tento model určen pro lidi s vysokým růstem. Elegantní design, řada funkcí a pohodlí - to jsou jednoznačné výhody prezentovaného křesla. 


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top