Chat with us, powered by LiveChat
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: 8:00 - 15:30
Ergohuman nebo Ioo?

Ergohuman nebo Ioo?

Mnoho z Vás se nás ptá, který z našich nejprodávanějších modelů lépe splní Vaše očekávání - Ioo nebo Ergohuman? Díky našim zkušenostem s mnoha klienty můžeme poukázat na několik tipů, které Vám usnadní tento výběr. Ženám se rozhodně více líbí křeslo Ioo. Má skvěle profilovaný sedák. Dynamická opěrka hlavy a také bederní opora jsou garancí vysoké ergonomie tohoto křesla. Mnohé dámy také oceňují design křesel a jejich výrazné barvy. Pro vysoké muže (nad 180 cm) doporučujeme řadu Ergohuman, jejichž sedák je širší a opěradlo mírně rozšířené.

Oba modely mají nastavení hloubky sedáku, což umožňuje přizpůsobení jeho délky přesně podle výšky uživatele. Druhá a velice výrazná přednost je podpora v bederní oblasti a nastavitelná opěrka hlavy. U křesla Ioo se bederní opěrka a také opěrka hlavy přizpůsobuje Vašemu pohybu, u křesla Ergohuman nastavujeme stabilní polohu, která Vám optimálně vyhovuje. Někteří z Vás dávají přednost fixnímu nastavení těchto funkcí, zatímco jiným nevadí, když tyto dva prvky reagují na pohyb těla.

Pokud máte další dotazy nebo připomínky, kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem. Oba modely křesel jsou pro Vás připraveny k objednání.

© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top