Chat with us, powered by LiveChat
Vyberte si novou ergonomickou židli
Zbývá:
nyní s dodatečnou slevou! Více >> ZDE <<
phone ico  +420 775 477 688 Infolinka v provozu dnes od: Zavřeno
televizní křeslo

Pohodlné televizní křeslo - jak nejlépe vybrat?

Sledování televize je jednou z nejoblíbenějších forem trávení volného času. Při sledování vašeho oblíbeného seriálu se vyplatí postarat se nejen o pohodlné, ale také ergonomické křeslo určené výhradně pro sledování televize. Když strávíme několik hodin v jedné poloze, měli by jste si zajistit dostatečnou oporu zad, díky které se vyhnete nepříjemným neduhům, jako jsou bolesti zad, šíje nebo necitlivost paží a nohou. Pohodlné křeslo k televizi učiní čas strávený vsedě relaxačním a zdravým pro naše záda. Na ezidle.cz nabízíme široký výběr televizních křesel, které lze snadno přizpůsobit vašim potřebám.


Na co si dát pozor při výběru televizního křesla?

Sledování televize je pro mnoho lidí časem odpočinku po dlouhém a náročném dni v práci, stejně jako formou zábavy u filmu nebo oblíbeného seriálu. Jak by mělo vypadat vhodné televizní křeslo, které nám zpříjemní tyto chvíle? Pohodlné a polohovací televizní křeslo by mělo mít široký sedák, vysoké a tvarované opěradlo a také široké područky, které poskytují dostatečnou oporu pro předloktí. Možností, která stojí za pozornost, je také křeslo na sledování tv s podnožkou - podle potřeby nabízí ezidle.cz modely s vestavěnými a samostatnými podnožkami, které výrazně zvyšují úroveň našeho pohodlí.

  


Pohodlný set televizní křeslo ušák Chesterfield s taburetem

Televizní křeslo polohovací pro domácí kino

Pro ty, kteří chtějí výjimečnou relaxaci, doporučujeme křeslo pro domácí kino, které lze téměř celé rozložit do lehu. Modely tohoto typu zaručují maximální pohodlí a výjimečné chvíle odpočinku. Měkký sedák, zádová opěrka s nastavitelným sklonem, široké područky, zvýšená opěrka nohou, ale i masážní křesla zajišťují vysokou úroveň relaxace při sledování vašich oblíbených televizních programů - přesně tohle splňuje křeslo před televizi.

                                                   


Televizní křeslo polohovací  Agustin 

Pohodlné křeslo k televizi na míru

Při výběru správného křesla před televizi musíme jeho vzhled sladit se stylem interiéru. V závislosti na tom, zda se bude jednat o obývací pokoj, ložnici nebo místnost určenou ke sledování televize, vám široký výběr křesel umožňuje vybrat ten správný model, který odpovídá charakteru interiéru. V nabídce ezidle.cz je relaxační televizní křeslo, které slouží i jako stylové a pohodlné křeslo pro sledování televize - pohodlná křesla do obývacího pokoje, jakými jsou televizní křeslo ušák,  designová  křesla do salónků, minimalistická a lehká křesla ve skandinávském stylu, nebo originální sedačky čalouněné ekokůží. Tvar křesla do obýváku však není všechno. Důležitá je také jeho barva a struktura čalounění. Evropská značka obývacího nábytku SNAP umožňuje výběr potahových látek z široké škály materiálů. V závislosti na dekoru si můžeme vybrat příjemné sametové látky ideální pro glamour nebo newyorský styl, měkké pleteniny nebo elegantní a extrémně odolné tkané látky. Nabídka SNAP navíc zahrnuje funkční tkaniny, které díky speciálním úpravám usnadňují snadné čištění samotnou vodou, zabraňují vstřebání náhodně rozlitých tekutin (hydrofobní tkaniny), jsou šetrné ke zvířatům díky zvýšené odolnosti proti drápkům a mají tzv. Virus Protect, který poskytuje trvalou ochranu proti virům, bakteriím a houbám, které způsobují infekce.

Křeslo Agustin
6776 Kč
Barvy: Šedá, béžová
Materiál: Odolný potah
Odeslání: 10-15 dní

Čalouněné křeslo příjemným potahem v šedé barvě. Funkce rozložení sedáku z hloubky 92 cm do 160 cm zajišťuje pohodlí při používání.


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" Chesterfield s taburetem
6647 - 8174 Kč
Barvy: látky: 71 druhů, nohy: 17 druhů
Materiál: 6 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Sada křesla "Ušák" s prošíváním Chesterfield a taburetu. Je to perfektní sada pro každého, kdo ocení pohodlí, eleganci a kvalitu. Taburet i křeslo jsou k dispozici v široké škále barev čalounění a moření. Dopřejte si maximální pohodlí!


Křeslo "Ušák" hladké s taburetem
6219 - 7746 Kč
Barvy: Více než 90 variant, 15 druhů dřeva
Materiál: 10 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Sestava křesla "Ušák" a taburetu s hladkým povrchem bez prošívání. Je to perfektní sada pro každého, kdo ocení pohodlí, eleganci a kvalitu. Taburet i křeslo jsou k dispozici v široké škále barev čalounění a moření. Dopřejte si maximální pohodlí!


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" hladké
5865 - 7062 Kč
Barvy: 71 druhů látek, 17 barev dřeva
Materiál: 7 na výběr
Odeslání: 4-5 týdnů

Klasické křeslo. Maximální komfort zaručuje vysoké opěradlo a široké loketní opěrky. Nabízený model nemá žádné prošívání. K dispozici v široké škále barevného provedení. Přesvědčte se, jak je pohodlné.


Nejprodávanější
Křeslo "Ušák" Chesterfield
6390 - 7587 Kč
Barvy: 71 druhů látky, 17 barev dřeva
Materiál: 6 druhů
Odeslání: 4-5 týdnů

Vynikající kvalita, mimořádný komfort, inovativní pěna, mnoho barevných variant. Verze Chesterfield s dekorativním opěradlem. Prohlédněte si naši nabídku!


© Všechna práva vyhrazena 2003-2024. eZidle.cz
Zavolejte nám +420 775 477 688
Go Top